Setup

Orderflow is een zeer open systeem. In een setup sessie leren we hoe u Orderflow moet configureren gaande van de structuur van het orderproces, de structuur en opbouw van een magazijn en de contacten. Aan de hand van vragen en checklists gaan we samen op zoek naar de beste configuratie en identificeren we punten waarop eventueel verder gewerkt moet worden. We geven ook aan hoe je je organisatie kan klaarstomen voor het gebruik van Orderflow.

Afdruksjablonen maken

Leer hoe u het afdrukken van bonnen volledig kan instellen naar wens. Kies welke informatie die op de bon afgedrukt moet worden. Maak een eigen layout met oog voor de positie van de informatie, fontgroottes, kleuren, standaard tekst, figuren, etc.

Trainingssessies voor het personeel

Een cursus voor iedereen betrokken in het orderproces: het onthaal, de aankopers, het personeel, de boekhouding, de adminstratie, de directie. Stap voor stap leren we aan de hand van een aantal scenario's hoe met Orderflow gewerkt wordt. Tijdens de sessie krijgen gebruikers de tijd om de basishandelingen uit te proberen, op het einde van de sessie wordt in de vorm van een reeks scenario's de tijd gegeven om de basishandelingen verder in te oefenen.

Opleiding voorbereiden

Een goed voorbereide opleiding is er twee waard. Heb je een opleiding ingepland? Lees er dan zeker alles over in ons opleidingstraject en leer hoe je je optimaal kan voorbereiden.